Carpaccio med ristede pinjekerner, parmesan og basilikum
26. december 2021
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Carpaccio er tyndtskåret kalveinderlår, som bliver marineret i citron og olivenolie. Her er der drysset knasende pinjekerner og masser af parmesan på toppen. Retten er tænkt som forret!
Ingredienser
Sådan gør du
Anret de tynde skiver kød på tallerkener.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Dryp med citronsaft og olivenolie, og riv lidt citronskal over.
Rist pinjekernerne i lidt olie og salt på en pande, til de er let gyldne, og drys dem over retten sammen med friskhøvlede parmesanflager.
Skyl rucolaen, og fordel den over kødet sammen med plukkede basilikumblade. Krydr med salt og peber.
Servér med groft brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk