Carne cruda med parmesan og champignoner
13. juli 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Carne cruda er en klassisk antipasti fra Italien og er en lidt enklere version af den franske tatar. Det handler nemlig alt sammen om ikke at lade for mange ingredienser skygge for kødets kvalitet og smag. Her er derfor blot tilføjet smagsgivere som balsamicoglace, persilleolie og parmesan. Servér med skiver af champignon, og top med krydderurter.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland kødet med citronsaft, citronskal, presset hvidløg og trøffelolie.
Krydr med salt og peber, og lad det trække i 15 minutter.
Rør persille og olivenolie sammen.
Anret kødet på tallerkener. Dryp med persilleolie og balsamicoglace.
Pynt med champignonskiver, parmesanflager og kørvel eller persille, og servér med brød.
Tip!
Er man til vin, går carne cruda rigtig godt med en Barbera.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk