Carne cruda med parmesan og champignoner

13. juli 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Carne cruda er en klassisk antipasti fra Italien og er en lidt enklere version af den franske tatar. Det handler nemlig alt sammen om ikke at lade for mange ingredienser skygge for kødets kvalitet og smag. Her er derfor blot tilføjet smagsgivere som balsamicoglace, persilleolie og parmesan. Servér med skiver af champignon, og top med krydderurter.

Ingredienser

Sådan gør du

Bland kødet med citronsaft, citronskal, presset hvidløg og trøffelolie.
Krydr med salt og peber, og lad det trække i 15 minutter.
Rør persille og olivenolie sammen.
Anret kødet på tallerkener. Dryp med persilleolie og balsamicoglace.
Pynt med champignonskiver, parmesanflager og kørvel eller persille, og servér med brød.

Tip!

Er man til vin, går carne cruda rigtig godt med en Barbera.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar