Caprese-salat med ristet aubergine
31. juli 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Helena Priem
Her får du den italienske salatklassiker opgraderet med ristet aubergine. Servér caprese-salaten som tilbehør til friskbagt pizza eller grillet kød eller som del af en buffet.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og skær auberginen i tynde skiver. Pensl alle skiverne med olie, og rist dem på en varm (grill)pande, til de gyldne på begge sider og har fået grillstriber. Krydr med salt.
Skyl tomater, og skær dem i skiver. Afdryp mozzarella, og skær den i skiver.
Anret auberginer, tomater og mozzarellaskiver skiftevis på et fad, og krydr let med salt og peber. Dryp med balsamicoglace, og pynt med hele og hakkede basilikumblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk