Caprese-burger
3. november 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Lad dig inspirere af den klassiske italienske salat caprese, når du laver en burger på grillen, og fyld den med tomat, mozzarella, basilikum og grillet peberfrugt. Lav den i en durumburgerbolle, der har den særlige både lyse og grove café-kvalitet.
Ingredienser
Sådan gør du
Grill peberfrugten, til skindet er mørkt og bobler op.
Afkøl peberfrugten lidt, pil skindet af, og del kødet i kvarter.
Form kødet til 2 flade bøffer, og krydr dem med salt og peber.
Grill bøfferne på grillen i ca. 2 minutter på hver side ved god varme.
Lun bollerne på grillen, og flæk dem.
Fyld bollerne med salat, bøf, tomatskiver, grillede peberfrugtstykker, mozzarella i skiver og masser af frisk basilikum, og servér straks.
Tip!
Durumburgerboller kan købes i velassorterede supermarkeder og er også nemme at bage selv.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk