Caprese-burger

3. november 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Lad dig inspirere af den klassiske italienske salat caprese, når du laver en burger på grillen, og fyld den med tomat, mozzarella, basilikum og grillet peberfrugt. Lav den i en durumburgerbolle, der har den særlige både lyse og grove café-kvalitet.

Ingredienser

Sådan gør du

Grill peberfrugten, til skindet er mørkt og bobler op.
Afkøl peberfrugten lidt, pil skindet af, og del kødet i kvarter.
Form kødet til 2 flade bøffer, og krydr dem med salt og peber.
Grill bøfferne på grillen i ca. 2 minutter på hver side ved god varme.
Lun bollerne på grillen, og flæk dem.
Fyld bollerne med salat, bøf, tomatskiver, grillede peberfrugtstykker, mozzarella i skiver og masser af frisk basilikum, og servér straks.

Tip!

Durumburgerboller kan købes i velassorterede supermarkeder og er også nemme at bage selv.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar