Cannelloni med svampe, squash og tomatsalsa
19. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Cannelloni er friske pastaruller med masser af lækkert fyld, som du kan variere helt efter dit ønske. Her er rullerne fyldt med svampe, squash og ostecreme.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Pil skalotteløget, og skær det i små tern. Skyl squashen, og riv den groft.
Steg løg i olie på en pande, til det falder sammen. Tilsæt svampe, og steg dem i 5-6 minutter ved høj varme. Tilsæt revet squash, og steg i yderligere 4-5 minutter. Krydr med salt og peber. Stil panden til side, og lad fyldet afkøle.
Rør ricotta cremet i en skål med salt og peber. Skyl og riv skallen af citronen fint. Rør citronskal og svampeblandingen i ricottaen.
Rul lasagnepladen ud på køkkenbordet. Klip et stykke på 15 cm. Læg en stor spiseskefuld af fyldet på pladen, og rul sammen. Gentag, til du har brugt alt fyldet. Læg rullerne tæt op ad hinanden i et ovnfad.
Pisk æg, hytteost og fløde sammen med oregano. Krydr med salt og peber.
Fordel ostecremen over cannellonierne. Drys med parmesan, og dryp med olie. Sæt fadet i ovnen, og bag i 20 minutter.
Skyl tomater. Skær dem i kvarte, og fjern kernerne. Skær tomaterne i små tern. Vend dem med friske oreganoblade, salt, peber og olie.
Servér tomatsalsaen til de færdige cannellonier.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk