Cannelloni med spinatfyld og ricotta
16. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Friske og bløde lasagneplader rullet om oste- og spinatfyld – er det ikke noget, man altid har brug for? Denne skønne opskrift på italiensk cannelloni er både nem og lækker!
Ingredienser
Sådan gør du
Hæld hakkede tomater i en skål. Pil og pres hvidløg, og hak basilikumblade fint.
Rør det i de hakkede tomater sammen med salt og peber.
Skyl spinaten, og steg den let i olie på en pande, til den falder sammen. Afdryp den i en sigte.
Hak basilikumblade, og riv parmesan fint. Rør det i ricottaen sammen med æg, muskatnød, salt og peber. Tilsæt spinat, og rør rundt.
Tænd ovnen på 200°. Fordel halvdelen af tomatsaucen i bunden af et smurt ovnfast fad.
Læg spinatfyldet i en stribe på lasagnepladerne, og rul dem sammen til rør. Læg dem oven på tomatsaucen i fadet.
Fordel resten af tomatsaucen over de fyldte cannellonirør. Riv parmesanost over, og sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, til pastaen er mør, og osten er gylden.
Tip!
Cannelloni er cylinderformede pastarør. Hvis de ikke findes i supermarkedet, kan du rulle friske lasagneplader sammen som beskrevet i denne opskrift.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Den bedste opskrift på cannelloni!
Powered by Froala Editor