Cannelloni med spinat og tre slags ost
9. december 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Cannelloni er fyldte pastarør, som vi har importeret fra Italien. Retten minder lidt om lasagne, da man lægger cannellonierne i et fad, hælder tomatsauce over og bager dem i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak hvidløget. Steg hvidløg i olie i en gryde i 1 minut. Tilsæt hakkede tomater, oregano og fintrevet citronskal, og lad tomatsaucen småkoge i 20 minutter. Tilsæt citronsaft, og smag til med sukker, salt og peber.
Optø spinaten, og knug den fri for væde.
Pisk ægget let sammen i en skål. Rør ricotta, fintrevet parmesan og den optøede spinat i. Krydr med salt og peber.
Tænd ovnen på 180°.
Hæld spinatblandingen i en stor sprøjtepose, og klip et hul i spidsen. Fyld pastarørene med spinatblandingen.
Læg de fyldte pastarør i et ovnfad, og hæld tomatsaucen over. Fordel mozzarella på toppen. Bag pastaretten i ovnen i 35-40 minutter, til pastaen er mør, og osten er gylden.
Hak persillen, drys den over cannellonierne, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på cannelloni
Powered by Froala Editor