Cannelloni med spinat og tre slags ost

9. december 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Cannelloni er fyldte pastarør, som vi har importeret fra Italien. Retten minder lidt om lasagne, da man lægger cannellonierne i et fad, hælder tomatsauce over og bager dem i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Pil og hak hvidløget. Steg hvidløg i olie i en gryde i 1 minut. Tilsæt hakkede tomater, oregano og fintrevet citronskal, og lad tomatsaucen småkoge i 20 minutter. Tilsæt citronsaft, og smag til med sukker, salt og peber.
Optø spinaten, og knug den fri for væde.
Pisk ægget let sammen i en skål. Rør ricotta, fintrevet parmesan og den optøede spinat i. Krydr med salt og peber.
Tænd ovnen på 180°.
Hæld spinatblandingen i en stor sprøjtepose, og klip et hul i spidsen. Fyld pastarørene med spinatblandingen.
Læg de fyldte pastarør i et ovnfad, og hæld tomatsaucen over. Fordel mozzarella på toppen. Bag pastaretten i ovnen i 35-40 minutter, til pastaen er mør, og osten er gylden.
Hak persillen, drys den over cannellonierne, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar