Cannelloni med lyssej, rejer og hvidvinssauce
30. oktober 2018
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Stine Christiansen
Disse cannelloni med lyssej, rejer og hvidvinssauce stammer fra det italienske køkken og byder på et lækkert og cremet aftensmåltid. Mamma mia og buon appetito!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°.
Pil og hak skalotteløget fint. Hæld hvidvin i en gryde, og damp løget deri, til vinen er reduceret til den halve mængde.
Hæld bouillon og fløde i gryden, og kog, til saucen er let cremet. Hak dild og purløg. Smag saucen til med salt, peber og krydderurter.
Skyl spinat. Damp den sammen med fløde i en gryde i ca. 5 minutter under låg, og smag til med salt og peber.
Skær lasagnepladerne i lige store stykker, så der er 1-1½ til hver. Skær lyssejfileten i mindre stykker.
Fordel lyssej, rejer og flødedampet spinat på lasagnepladerne, og rul dem sammen omkring fyldet. Læg rullerne i et ovnfast fad med sammenføjningen nedad.
Hæld hvidvinssaucen over dine cannelloni, og bag dem i ovnen i 15-20 minutter, til saucen er gylden. Øs gerne saucen hen over rullerne et par gange under bagningen, så de får masser af smag.
Servér evt. med lunt brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk