Cannelloni med kylling og svampe

Cannelloni er store pastarør, der er skabt til, at man kan fylde dem op med kødsauce og bage dem i ovnen.

Bemærk
Ovntid: Ca. 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit løg og hvidløg fint, og svits dem i olie på en pande. Tilsæt kyllingekød, og steg, til kødet smuldrer. Skru ned, og rør mascarpone og oregano i retten. Krydr med salt og peber.
Kom fyldet i en frysepose, klip et hjørne af posen, og sprøjt fyldet ind i cannellonierne. Læg dem i et smurt ovnfad.
Rens champignoner, og skær dem i skiver. Steg dem i lidt olie på en pande ved høj varme, til væden fordamper, og fordel dem oven på cannellonierne.
Varm mosede tomater op i en gryde sammen med balsamico, salt og peber. Tilsæt hakket basilikum. Hæld saucen over cannelloniern. Drys med mozzarella.
Bag retten i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar