Cannelloni med kylling og svampe
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Cannelloni er store pastarør, der er skabt til, at man kan fylde dem op med kødsauce og bage dem i ovnen.
Bemærk
Ovntid: Ca. 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Snit løg og hvidløg fint, og svits dem i olie på en pande. Tilsæt kyllingekød, og steg, til kødet smuldrer. Skru ned, og rør mascarpone og oregano i retten. Krydr med salt og peber.
Kom fyldet i en frysepose, klip et hjørne af posen, og sprøjt fyldet ind i cannellonierne. Læg dem i et smurt ovnfad.
Rens champignoner, og skær dem i skiver. Steg dem i lidt olie på en pande ved høj varme, til væden fordamper, og fordel dem oven på cannellonierne.
Varm mosede tomater op i en gryde sammen med balsamico, salt og peber. Tilsæt hakket basilikum. Hæld saucen over cannelloniern. Drys med mozzarella.
Bag retten i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk cannelloni-opskrift
Powered by Froala Editor