Cannelloni med grønkål og broccoli
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Cannelloni er fyldte pastaruller, som gratineres i ovnen inden servering.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200º. Pil og hak skalotteløget fint. Skyl broccoli og grønkål. Skær broccolien i små buketter, og hak grønkålen fint.
Steg løget i olie på en pande ved middel varme et par minutter. Tilsæt broccoli og grønkål, og steg i ca. 7 minutter, til grønkålen falder sammen, og broccolien er mør.
Hæld de stegte grøntsager over i en stor skål, og rør dem sammen med ricotta og revet mozzarella.
Læg lasagnepladerne ud på køkkenbordet, og skær dem i stykker på ca. 15 cm. Læg 1-2 skefulde grøntsagsfyld på hver pastaplade, og rul den sammen. Læg pastarullerne tæt ved siden af hinanden i et ovnfast fad.
Rør tomatsalsa sammen med bouillon og eddike. Hæld tomatsaucen over pastarullerne i fadet, og drys med parmesan. Sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter.
Tip!
Server en fyldig salat som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk