Cannelloni med grønkål og broccoli

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Cannelloni er fyldte pastaruller, som gratineres i ovnen inden servering.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º. Pil og hak skalotteløget fint. Skyl broccoli og grønkål. Skær broccolien i små buketter, og hak grønkålen fint.
Steg løget i olie på en pande ved middel varme et par minutter. Tilsæt broccoli og grønkål, og steg i ca. 7 minutter, til grønkålen falder sammen, og broccolien er mør.
Hæld de stegte grøntsager over i en stor skål, og rør dem sammen med ricotta og revet mozzarella.
Læg lasagnepladerne ud på køkkenbordet, og skær dem i stykker på ca. 15 cm. Læg 1-2 skefulde grøntsagsfyld på hver pastaplade, og rul den sammen. Læg pastarullerne tæt ved siden af hinanden i et ovnfast fad.
Rør tomatsalsa sammen med bouillon og eddike. Hæld tomatsaucen over pastarullerne i fadet, og drys med parmesan. Sæt fadet i ovnen i ca. 20 minutter.

Tip!

Server en fyldig salat som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar