Cannelloni i ovn med squashsalat

Cannelloni al forno betyder, at den italienske ret bages i ovnen. I denne opskrift er retten fyldt med frisk spinat og hele tre forskellige oste. Servér med en fyldig squashsalat.

Cannelloni i ovn med squashsalat
0-30 min.

(1)

11. juli 2018 af Emma MartinyFoto: Winnie Methmann

Ingredienser

personer
frisk spinat
200 g
olivenolie til stegning
1 spsk.
parmesan
100 g
ricotta
250 g
æg
1
friskrevet muskatnød
1 tsk.
salt
peber
friske lasagneplader
200 g
friske mozzarellakugler
2
salvie
1 håndfulde

Squashsalat

squash
2
olivenolie
1 spsk.
salt
peber
rucola
50 g

Til servering

pinjekerner
30 g
parmesan
50 g

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200° varmluft. Skyl spinaten, og steg den let i olie på en pande, til den falder sammen. Afdryp den i en sigte.
Riv parmesan fint. Rør det i ricottaen sammen med æg, muskatnød, salt og peber i en skål. Tilsæt spinat, og rør rundt.
Læg spinatfyldet i en stribe på lasagnepladerne, og rul dem sammen til rør. Placér rørene i et ovnfast fad.
Riv mozzarellaost over, og drys med salvieblade, salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, til pastaen er mør, og osten er gylden.

Squashsalat

Skyl og skær squash i skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp olie over, og krydr med salt og peber.
Bag skiverne i ovnen i ca. 15 minutter sammen med cannellonifadet, til de er gyldne. Anret squashskiverne på et salatfad sammen med skyllet rucola.

Servering

Rist pinjekernerne på en tør pande. Høvl flager af parmesanen. Drys pinjekerner og parmesan over salaten, og servér sammen med cannelloni.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'