Cannelloni i ovn med squashsalat
11. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Cannelloni al forno betyder, at den italienske ret bages i ovnen. I denne opskrift er retten fyldt med frisk spinat og hele tre forskellige oste. Servér med en fyldig squashsalat.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200° varmluft. Skyl spinaten, og steg den let i olie på en pande, til den falder sammen. Afdryp den i en sigte.
Riv parmesan fint. Rør det i ricottaen sammen med æg, muskatnød, salt og peber i en skål. Tilsæt spinat, og rør rundt.
Læg spinatfyldet i en stribe på lasagnepladerne, og rul dem sammen til rør. Placér rørene i et ovnfast fad.
Riv mozzarellaost over, og drys med salvieblade, salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, til pastaen er mør, og osten er gylden.
Skyl og skær squash i skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp olie over, og krydr med salt og peber.
Bag skiverne i ovnen i ca. 15 minutter sammen med cannellonifadet, til de er gyldne. Anret squashskiverne på et salatfad sammen med skyllet rucola.
Rist pinjekernerne på en tør pande. Høvl flager af parmesanen. Drys pinjekerner og parmesan over salaten, og servér sammen med cannelloni.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk cannelloni-opskrift med spinat
Powered by Froala Editor