Calzone med feta og spinat
7. september 2022
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Med en færdigkøbt pizzadej er der lynhurtigt lækker calzone-pizza på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Optø spinaten i en sigte, og pres overskydende vand fra.
Pil løgene, og skær dem i tynde både. Pil og hak hvidløg. Skyl peberfrugten, og skær den i små tern.
Steg løgene møre i olie på en pande. Tilsæt hvidløg og peberfrugt, og steg i yderligere 2 minutter. Tilsæt spinat, og smag til med salt og peber.
Bred 2 ruller pizzadej ud på hver sin bageplade med bagepapir. Smør dem med pesto, og fordel fyldet på halvdelen af hver pizzadej. Top med små stykker feta, fold dejen ind over fyldet, og pres den sammen i kanten med en gaffel.
Bag calzonerne i ovnen i 12-14 minutter, til de er gyldne og gennembagte.
Anret ærter, tomater og evt. oliven i en skål.
Skær calzonepizzaerne i mindre stykker, top med basilikumblade, og servér med snackgrønt, chilisauce og pesto.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk