Cajunkylling med bagte rodfrugter
Cajunkrydderiet bruges især i de amerikanske sydstaters køkken. Det er et blandingskrydderi, som bl.a. består af paprika, gurkemeje, chili og basilikum. I opskriften her giver det kyllingen en krydret skorpe og balancerer saucen, så den kan sætte lidt fut i rodfrugterne.
![Cajunkylling med bagte rodfrugter](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/cajunkylling-med-bagte-rodfrugter_10394.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.6515685300147226&fp-z=1.0000000000000002)
0-30 min.
(0)
May 10, 2021 af Line Holt NielsenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:Kylling skal trække i marinaden i mindst 30 minutter, men gerne natten over.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner