Cæsarsalat med kylling og squash

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Den klassiske cæsarsalat finder man på menukortet på mange cafeer, men den er også nem at lave hjemme i dit eget køkken.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 190º. Skær brødet i tern, og vend det med olie og salt. Læg brødcroutonerne på en bageplade med bagepapir, og steg dem i ovnen i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Skyl squashen, og skær den i ½ cm tykke skiver. Opvarm en (grill)pande med olie, og steg squashskiverne ved høj varme på begge sider. Læg squashskiverne over på en tallerken, men lad panden være varm.
Steg kyllingefileterne i lidt ekstra olie på den varme (grill)pande i 4-5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Krydr med salt og peber, og skær kødet i skiver.
Pres saften af citronen. Rør ymer, mayonnaise, dijonsennep, citronsaft og fintrevet parmesan sammen, og smag dressingen til med salt og rigeligt peber.
Skyl romainesalaten, og bræk den i grove stykker. Anret romainesalat og squash på 4 tallerkener, og top med kylling, brødcroutoner og friskhøvlet parmesan. Dryp med lidt af cæsardressingen, og servér resten ved siden af i en skål.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar