Cæsarsalat med kylling og nem dressing

21. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Cæsarsalat er manges favoritsalat, fordi den er enkel og altid smager godt. Man kan købe mange færdiglavede dressinger, men salaten smager nu bedst med en hjemmelavet dressing.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg kyllingefileterne på begge sider i olie på en grillpande, til de er netop gennemstegte. Tag dem fra varmen, og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Steg bacon sprødt på en tør pande. Lad det dryppe af på fedtsugende papir, og skær det i mindre stykker.
Pensl brødskiverne med olie, og steg dem på begge sider på grillpanden. Skær evt. brødene i mindre stykker.
Skyl salaten, og pluk den i grove stykker. Rens bladsellerien, og skær den i ½ cm tykke skiver.
Pil og knus hvidløg. Rør yoghurt sammen med sennep, og smag til med hvidløg, salt og peber.
Vend salat og bladselleri med dressingen, anret med kylling og bacon, og servér med bruschetta.

Tip!

Pep evt. bruschettaerne lidt op med friske tomater skåret i tern.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar