Cæsarsalat med kylling og nem dressing
21. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Cæsarsalat er manges favoritsalat, fordi den er enkel og altid smager godt. Man kan købe mange færdiglavede dressinger, men salaten smager nu bedst med en hjemmelavet dressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg kyllingefileterne på begge sider i olie på en grillpande, til de er netop gennemstegte. Tag dem fra varmen, og skær dem i 1 cm tykke skiver.
Steg bacon sprødt på en tør pande. Lad det dryppe af på fedtsugende papir, og skær det i mindre stykker.
Pensl brødskiverne med olie, og steg dem på begge sider på grillpanden. Skær evt. brødene i mindre stykker.
Skyl salaten, og pluk den i grove stykker. Rens bladsellerien, og skær den i ½ cm tykke skiver.
Pil og knus hvidløg. Rør yoghurt sammen med sennep, og smag til med hvidløg, salt og peber.
Vend salat og bladselleri med dressingen, anret med kylling og bacon, og servér med bruschetta.
Tip!
Pep evt. bruschettaerne lidt op med friske tomater skåret i tern.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk