Cæsarsalat med kylling og croutoner
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Lækker salat med brødcroutoner og den klassiske cæsardressing.
Ingredienser
Sådan gør du
Kom hvidløg, æggeblommer, ansjosfileter, sherryeddike, Worcestershiresauce og parmesan i en minihakker/blender.
Blend forsigtigt, og tilsæt olien, lidt ad gangen, mens du blender. Fortynd evt. dressingen med lidt vand. Smag til med salt og peber.
Steg kyllingefileter i lidt olivenolie i ca. 5-6 minutter på hver side. Krydr med salt og peber, og læg til side.
Skær brødskiverne i tern, og steg dem i lidt olivenolie på panden. Vend dem med presset hvidløg, og steg lidt mere. Læg dem på fedtsugende papir.
Skyl salaten, fordel den på tallerkener, og dryp lidt dressing over.
Skær kyllingefileterne i tynde skiver, og fordel dem over salaten sammen med høvlet parmesan og brødcroutoner. Spis brød til.
Tip!
Kyllingen gør salaten ekstra mættende – drys evt. med sprødstegt parmaskinke.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk