Cæsarsalat med krydderstegt kylling og grønkål

Cæsarsalat er en elsket caféklassiker. Giv den et lille tvist ved at marinere kyllingen i appelsin og rosmarin.

Cæsarsalat med krydderstegt kylling og grønkål
0-30 min.

(0)

16. juli 2018 af Marie MelchiorFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer
kyllingebrystfileter
4
usprøjtet appelsiner
1
hvidløg
1 fed
frisk rosmarin
2 stilke
olivenolie
4 spsk.

Salat

frisk grønkål
400 g
røde hjertesalater
2
rugbrødschips
100 g
tørrede tranebær
50 g
parmesan
50 g

Dressing

appelsiner
1
god mayonnaise
4 spsk.
sennep
1 spsk.
Worcestershiresauce
1 tsk.
salt
peber

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingefileterne i en bradepande.
Skyl appelsinen, og riv skallen fint på et rivejern ud over kødet. Pil hvidløgsfeddet, skær det i skiver, og fordel det ud over kødet. Hak rosmarin, og drys det over. Pres appelsinsaft udover, og dryp med olie. Steg kyllingefileterne i ovnen i 30-35 minutter.

Salat

Skyl, rib og hak grønkål. Skyl og snit hjertesalater, og bland med hakket grønkål.
Knus rugbrødschips udover. Drys med tranebær og høvlet parmesan.

Dressing

Pres saften af appelsinen. Rør mayonnaise med sennep, appelsinsaft og Worcestershiresauce. Rør dressingen, til den er cremet, og smag til med salt og peber.
Fordel salaten på tallerkener. Skær kyllingefileterne i skiver, og læg dem på salaten. Dryp dressingen udover, og servér straks.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'