Cæsarsalat med krydderstegt kylling og grønkål
16. juli 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Cæsarsalat er en elsket caféklassiker. Giv den et lille tvist ved at marinere kyllingen i appelsin og rosmarin.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg kyllingefileterne i en bradepande.
Skyl appelsinen, og riv skallen fint på et rivejern ud over kødet. Pil hvidløgsfeddet, skær det i skiver, og fordel det ud over kødet. Hak rosmarin, og drys det over. Pres appelsinsaft udover, og dryp med olie. Steg kyllingefileterne i ovnen i 30-35 minutter.
Skyl, rib og hak grønkål. Skyl og snit hjertesalater, og bland med hakket grønkål.
Knus rugbrødschips udover. Drys med tranebær og høvlet parmesan.
Pres saften af appelsinen. Rør mayonnaise med sennep, appelsinsaft og Worcestershiresauce. Rør dressingen, til den er cremet, og smag til med salt og peber.
Fordel salaten på tallerkener. Skær kyllingefileterne i skiver, og læg dem på salaten. Dryp dressingen udover, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på cæsarsalat