Cæsarpastasalat med kylling
25. juli 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Blød, sprød og let syrlig! Pak salaten ned i praktiske bøtter, og snup den med i madpakken eller picnickurven.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter anvisningen på emballagen, og afdryp i en sigte.
Skær kyllingebrystfileterne i strimler, krydr med salt og peber, og steg dem på en grillpande med lidt olie, til de er gennemstegte.
Skyl og afdryp romainesalaterne, og skær dem i grove stykker.
Rør fintrevet parmesan, cremefraiche, mayonnaise, sennep og citronsaft sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Vend pasta, kylling og salat sammen med lidt af dressingen, og anret salaten på et fad.
Top salaten med brødcroutoner og parmesanflager, og servér med resten af dressingen i en skål.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk