Cæsarburger med parmabøf og sennepsmayonnaise
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Denne burger er inspireret af den klassiske cæsarsalat – blot er det sædvanlige kyllingebryst skiftet ud med en solid bøf, der er pakket ind i parmaskinke.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mayonnaise, yoghurt, sennep og olie sammen. Smag til med fintrevet parmesanost, salt og peber.
Form det hakkede kød til bøffer. Pak hver bøf ind i 1 eller 2 skiver parmaskinke, og krydr godt med peber.
Steg bøfferne i olie på en pande i ca. 2 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte.
Skyl romainesalaten, og pluk den i mindre stykker. Høvl parmesanost i grove flager, brug fx en skrællekniv.
Rist burgerbollerne, og smør underbollen med sennepsmayonnaise. Læg bollerne sammen med romainesalat, bøf, lidt sennepsmayonnaise og parmesanflager.
Servér burgerne, og stil resten af sennepsmayonnaisen frem på bordet i en skål som ekstra tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk