Bygotto med rødbeder
20. september 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Rødbeder giver denne lækre bygotto en flot, rød farve og en sød og dejlig smag. Når de klassiske risottoris byttes ud med byg, får retten lidt ekstra bid.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlebyggen i bouillon efter anvisningen på pakken.
Pil løget, og hak det meget fint. Steg løget i lidt olie på en pande.
Hæld den kogte perlebyg på panden, og varm den igennem sammen med løget. Tilsæt fløde, og lad det koge lidt ind.
Skræl rødbederne, og skær dem i små tern. Vend dem godt rundt med perlebyggen på panden, og varm retten igennem, til rødbederne er varme, men stadig har bid.
Tilsæt revet ost og smør. Smag til med æbleeddike, salt og peber.
Pynt med friske krydderurter. Servér evt. med en skål blandet grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk