Bygotto med dampet torsk

16. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Den cremede og knaldgrønne bygotto er næsten nok i sig selv, men et flot stykke fisk gør bare måltidet endnu bedre! I opskriften bruges der torskeloin, men du kan også bruge torskefilet.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm ovnen op til 150°. Læg torsken i et fad, og hæld hvidvin ved. Læg alufolie over.
Sæt fadet i den varme ovn, og damp torsken i ca. 15 minutter.
Pil og hak løgene. Steg dem i lidt olie, til de er klare. Tilsæt perlebyg og hvidvin.
Lad vinen koge ind, og tilsæt så ¾ af bouillonen. Lad det simre ved middel varme i 15 minutter. Tilsæt den resterende bouillon, hvis bygottoen er ved at koge tør.
Når perlebyggen er mør, tages gryden af varmen. Rør mascarpone i.
Skyl dilden, og blend den sammen med olie i en minihakker. Rør det i bygottoen. Riv skallen af citronen, og smag til med citronskal, salt og peber.
Anret bygottoen på tallerkener, og læg 1 torskeloin på hver. Dryp med dildolie, og pynt med dild og friskkværnet rød peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar