Bygotto med confiteret and og kål
14. februar 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Her får du den gæsteværdige version af en byggrød – en bygotto, der er forkælet med hvidvin, citron og parmesan og akkompagneret af to slags kål og møre andelår.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, og hak begge dele fint. Steg løg og hvidløg i en smule olie i en gryde, og hæld perlebyggen over. Lad den stege med i et minut, og hæld hvidvinen på. Kog vinen næsten væk.
Hæld lidt af fonden på, og lad den koge næsten ind. Fortsæt sådan med al fonden.
Lad perlebyggen koge i alt ca. 15 minutter, til den er mør. Skru ned for varmen, og rør smør og parmesan i.
Smag til med citronsaft og -skal, og krydr med salt og peber. Lad bygottoen trække et par minutter.
Tænd ovnen på 225°. Steg de confiterede andelår i ovnen i 10 minutter, til de er sprøde og lækre.
Skær rødkålsbladene i helt fine strimler, og nip grønkålen i små bidder. Vend kålen med citronsaft, og -skal, salt, peber og tørrede tranebær.
Top bygottoen med kål og andelår, og servér med det samme.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på confit de canard