Butternut-røsti med røget laks
22. november 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
De sprøde og saftige røsti er lavet med butternutsquash og smager bragende godt. Servér dem toppet med cremefraiche, røget laks og et generøst drys purløg.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skræl butternutsquash, og riv det groft. Pil og riv løget, og bland det med revet butternutsquash. Tilsæt olivenolie, æg, havregryn, salt og peber, og rør godt rundt.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Tryk en håndfuld af røstiblandingen sammen mellem hænderne, og tryk den dernæst ud på bagepladen som en flad bøf. Sæt bagepladen i ovnen i 25 minutter, til røstierne er flot gyldne.
Top røstierne med cremefraiche, røget laks og finthakket purløg. Servér med grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk