Butterdejstærter med ricotta og nektariner
26. november 2019
af
Kristine Høeg.
Foto: Line Falck
De små, sprøde tærter smager ekstra godt med en kugle god vaniljeis til.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 210°. Skær nektarinerne i tynde skiver – du gør det nemmest på et mandolinjern, men en skarp køkkenkniv kan også klare opgaven.
Del de to plader butterdej i to lige store stykker hver, så du får fire kvadrater. Rids forsigtigt en firkant ca. 1 cm inde hele vejen rundt.
Rør ricottaen med ahornsirup. Den skal ikke være for sød. Smør ricottaen ud på tærtebundene, og læg nektarinskiverne på toppen. Smuldr lidt brun farin over frugten, og bag tærterne i 15-20 minutter, til de er flot gyldne.
Servér evt. med en kugle god vaniljeis til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk