Butterdejstærter med marcipan og nektariner

29. september 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Skal desserten på bordet i en fart, er de her butterdejstærter et perfekt alternativ. De søde nektariner smager fantastisk efter en tur i ovnen.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær butterdejen i firkanter, og fordel stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Riv marcipanen groft på butterdejsstykkerne. Lad kanten være fri.
Skær nektarinerne i skiver, og fordel dem over marcipanen.
Smelt smørret, og pensl nektarinerne. Drys nektarinerne med rørsukker.
Pisk æggehvide, og pensl kanterne af butterdejen. Drys kanterne med mandelsplitter.
Bag butterdejstærterne i ovnen i cirka 15 minutter.
Drys flormelis over butterdejstærterne inden servering, og servér dem med evt. med cremefraiche eller vaniljeis.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar