Butterdejstærter med marcipan og nektariner
29. september 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Skal desserten på bordet i en fart, er de her butterdejstærter et perfekt alternativ. De søde nektariner smager fantastisk efter en tur i ovnen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skær butterdejen i firkanter, og fordel stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.
Riv marcipanen groft på butterdejsstykkerne. Lad kanten være fri.
Skær nektarinerne i skiver, og fordel dem over marcipanen.
Smelt smørret, og pensl nektarinerne. Drys nektarinerne med rørsukker.
Pisk æggehvide, og pensl kanterne af butterdejen. Drys kanterne med mandelsplitter.
Bag butterdejstærterne i ovnen i cirka 15 minutter.
Drys flormelis over butterdejstærterne inden servering, og servér dem med evt. med cremefraiche eller vaniljeis.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk