Butterdejstærter med forårsløg og pinjekerner

20. oktober 2020 af .

Foto: Maria Warnke Nørregaard

Under toppingen på disse butterdejstærter gemmer der sig både cheddar, purløg og citronskal – tre smage, der smager skønt sammen med forårsløgene.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rens forårsløgene, og skær dem i 10 cm lange stykker. Steg forårsløgene i 3 minutter i olie i en pande.
Rul butterdejen ud, og skær den i 4 stykker. Rids alle stykkerne forsigtigt med en kniv. Lad den yderste cm på hvert stykke være fri.
Pisk ægget sammen, og pensl den yderste cm af butterdejen.
Bland cremefraiche, cheddarost, finthakket purløg, friskrevet citronskal, salt og peber, og fordel det på butterdejen. Lad kanten være fri.
Fordel forårsløg og pinjekerner på toppen af butterdejen, og bag butterdejstærterne i ca. 15-20 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar