Butterdejstærter med forårsløg og pinjekerner
20. oktober 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Maria Warnke Nørregaard
Under toppingen på disse butterdejstærter gemmer der sig både cheddar, purløg og citronskal – tre smage, der smager skønt sammen med forårsløgene.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Rens forårsløgene, og skær dem i 10 cm lange stykker. Steg forårsløgene i 3 minutter i olie i en pande.
Rul butterdejen ud, og skær den i 4 stykker. Rids alle stykkerne forsigtigt med en kniv. Lad den yderste cm på hvert stykke være fri.
Pisk ægget sammen, og pensl den yderste cm af butterdejen.
Bland cremefraiche, cheddarost, finthakket purløg, friskrevet citronskal, salt og peber, og fordel det på butterdejen. Lad kanten være fri.
Fordel forårsløg og pinjekerner på toppen af butterdejen, og bag butterdejstærterne i ca. 15-20 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk