Butterdejstærte med æbler, serranoskinke og brie

23. marts 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Denne nemme tærte er perfekt som let aftensmad eller i små stykker som snack sammen med et godt glas vin.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rul butterdejen ud, og læg den på en bageplade med bagepapir. Skær en 3 cm bred kant hele vejen rundt med en kniv, men uden at skære helt igennem dejen.
Skær brieosten i tynde skiver, og fordel den over dejen. Skyl æblerne, skær dem i tynde skiver, og fordel dem over brieosten. Dryp med honning, krydr med salt og peber, og drys med friskhakket timian. Hak valnødderne groft, og drys dem på toppen af tærten.
Bag tærten i ovnen i 15-20 minutter, til den er gylden, og kanterne puffer op.
Fordel serranoskinken over den varme tærte, og servér straks, evt. med grøn salat.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar