Butterdejssnitter med blommer & marcipan
1. juni 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
En lille snitte kan man altid klemme ned! Servér gerne med en god kugle vaniljeis.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skær butterdejen i 12 rektangler, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Riv marcipanen groft på et rivejern, og fordel den på butterdejsstykkerne, men lad kanten være fri.
Skyl blommerne, skær dem i tynde skiver, og læg dem i en skål. Vend dem med vaniljepulver og honning. Fordel skiverne oven på marcipanen.
Pensl kanterne med æggeblomme, og drys med mandelflager.
Bag butterdejssnitterne i ovnen i 15-20 minutter, til kanterne er flot gyldne.
Tip!
Brug gerne en fersk rulle butterdej, find den i køledisken i supermarkedet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk