Butterdejssnitter med blommer & marcipan

1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

En lille snitte kan man altid klemme ned! Servér gerne med en god kugle vaniljeis.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skær butterdejen i 12 rektangler, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Riv marcipanen groft på et rivejern, og fordel den på butterdejsstykkerne, men lad kanten være fri.
Skyl blommerne, skær dem i tynde skiver, og læg dem i en skål. Vend dem med vaniljepulver og honning. Fordel skiverne oven på marcipanen.
Pensl kanterne med æggeblomme, og drys med mandelflager.
Bag butterdejssnitterne i ovnen i 15-20 minutter, til kanterne er flot gyldne.

Tip!

Brug gerne en fersk rulle butterdej, find den i køledisken i supermarkedet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar