Butterdejspakker med spinat og feta

De små, sprøde pakker gemmer på et grønt og lækkert fyld. Lav dem eventuelt klar et par timer i forvejen, og bag dem, lige inden gæsterne kommer.

Butterdejspakker med spinat og feta
0-30 min.

(3)

28. august 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Butterdejspakker

frisk babyspinat
50 g
forårsløg
2
frisk dild
1 bundter
flødeost naturel
100 g
feta
150 g
pinjekerner
25 g
usprøjtet citroner
½
salt og peber
ruller butterdej
1
æggeblommer
1

Sådan gør du

Butterdejspakker

Skyl og afdryp spinaten. Rens forårsløg, og hak dem groft. Pluk dilden. Blend spinat, forårsløg, dild, flødeost og feta til en grov creme i en blender eller foodprocessor.
Hak pinjekernerne groft, og riv citronskallen fint. Rør pinjekerner og citronskal i cremen, og krydr med salt og peber.
Rul butterdejen ud, og skær den i 12 lidt aflange firkanter. Læg en skefuld spinatcreme i den ene side af firkanten, og fold den anden halvdel dej indover. Tryk kanterne sammen hele vejen rundt med en gaffel. Gentag med de resterende firkanter.
Tænd ovnen på 200°. Fordel butterdejspakkerne på en bageplade med bagepapir, og pensl dem med æggeblomme.
Bag butterdejspakkerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne. Afkøl på en bagerist, og servér dem varme eller lune.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'