Butterdejshaps med gulerødder
30. marts 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Sprød butterdej, cremet ost og syrlige gulerødder. De her små snacks tager ingen tid at lave og pynter flot på buffetbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°.
Skær små firkanter af dejen, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Prik dejen med en gaffel, og pensl den med oppisket æggehvide. Bag dejen i ca. 10 minutter, og lad den afkøle.
Skær lange strimler af gulerod, gerne med en kartoffelskræller, og vend strimlerne i citronsaft.
Bland cremefraiche og smuldret fetaost.
Fordel creme, tapenade, gulerødder og frisk persille på toppen af butterdejen.
Drys med salt og peber, og sérver.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk