Butterdej med rejesalat

Sprød butterdej med blød rejesalat er en flot forret, som falder i de flestes smag.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skær butterdejen ud i aflange stykker i det antal, I bliver. Læg dem på en bageplade med bagepapir, prik butterdejsstykkerne med en gaffel, og rids et harlekinternet mønster i dem med en skarp kniv.
Pensl butterdejsstykkerne med sammenpisket æggeblomme, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde. L
ad dem afkøle på en rist, og del dem herefter på langs med en kniv, så du får dobbelt så mange stykker.
Pisk fløde og cremefraiche let sammen med en elpisker til blødt skum. Rør dijonsennep og citronsaft i, og smag til med salt og peber.
Hak krydderurterne, og vend dem i cremen sammen med rejerne.
Rør lakserogn, friskklippet karse og olivenolie sammen.
Anret et stykke butterdej på hver tallerken, og fordel rejecremen ovenpå. Læg et låg af butterdej øverst, og pynt anretningen med lakserogn. Servér med citron skåret i både.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar