Butterbeanpande med grønkål og æg
6. juli 2018
af
Emma Martiny.
Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic
Mangler du en god hverdagsret? Med ganske få ingredienser kan du tilberede en lynhurtig ret, der serveres direkte fra panden – det er både enkelt og lækkert.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og pres hvidløgsfeddene. Svits dem i smør i en dyb pande. Afdryp butterbeans, og hæld dem på panden.
Lad dem stege i ca. 10 minutter, til de er gyldne og let sprøde. Krydr med salt og peber. Skyl grønkålen, og riv bladene af stilkene.
Steg grønkålsbladene på panden, til de falder let sammen.
Slå æggene ud på panden, og undlad at røre rundt. Lad æggene stege, til hviden er fast.
Riv parmesan over retten, og servér den direkte fra panden med ristet brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk