Burrata med pesto og brød
7. maj 2020
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Sprødt brød med blød ost og pesto. Man kan næsten ikke engang sige det, uden at tænderne løber i vand.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Lad dem afkøle på en tallerken.
Blend basilikum, parmesan, ristede pinjekerner og olivenolie. Smag til med salt og peber.
Skær brødene i mindre stykker eller i aflange stave. Dryp dem med olivenolie, og drys med salt.
Rist brødene på begge sider, evt. på en grillpande.
Afdryp osten, skær hul på den, og anret den på fad med basilikumspesto og grillet brød.
Server evt. med parmaskinke, grillede vindruer eller semi-dried marinerede tomater.
Tip!
Burrata er en italiensk friskost, som minder meget om mozzarella. Burrata er mere blød og har en lækker flødeagtig kerne. Osten fås hos ostehandleren eller i større velassorterede supermarkeder, evt. som delikatesse.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk