Burrata med grønne asparges, urter og hyldeblomst
Hvis du ikke allerede har prøvet kræfter med den skønne burrata, så er det på tide! Burrata er ligesom mozzarella, bare i en ekstra cremet og blød version, og den kan spises, helt som den er, med lidt olivenolie, salt og peber, eller som her som bund i en salat.
![Burrata med grønne asparges, urter og hyldeblomst](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/burrata-med-gronne-asparges-urter-og-hyldeblomst_14603.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
September 11, 2020 af Mikkel KarstadFoto: Anders Schønnemann
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner