Burgere med lam og kikærter
2. august 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Skift lidt af kødet i din bøf ud med kikærter. Det mætter virkelig godt og giver en dejlig struktur til bøffen. Servér med grove burgerboller og masser af grønt.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør kødet sammen med salt og peber.
Dræn kikærterne, mos dem let, og bland dem i farsen. Tilsæt finthakket koriander og spidskommen, og rør godt.
Form farsen til bøffer, og steg dem i olie på begge sider på en stor pande ved høj varme. Skru ned for varmen, og steg bøfferne, til de er netop gennemstegte.
Pil løget, og skær det i tynde skiver. Skyl og nip spinaten. Skyl tomater og squash, og skær dem i tynde skiver.
Rist bollerne. Smør underbollen med ketchup, og læg spinat, bøf, tomat og løgringe på. Smør overbollen med mayonnaise, og læg squash på.
Saml burgeren, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk