Annonce

Burger med syltede rødløg og røget mayo

11. juli 2019 af Annonce.

Foto: Annonce

Ingredienser

Sådan gør du

Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i et patentglas. Kog sukker, eddike og vand op i en lille gryde, til sukkeret er opløst.
Hæld den kogende lage over løgene, og lad dem trække i mindst 30 minutter.
Rør oksekødet godt sammen med Ren Røg og barbecuesauce. Form 2 store bøffer af kødet, og krydr med salt og peber.
Steg baconskiverne sprøde på en pande. Steg bøfferne på panden i ca. 3 minutter på hver side, og læg 1 skive ost på hver.
Rør mayonnaise sammen med Ren Røg, chilisauce og honning, og smag til.
Skyl, tør og pluk salaten. Skyl tomaten, og skær den i skiver. Lun burgerbollerne, flæk dem, og smør dem med røget mayo.
Byg 2 burgere med fyld af salat, tomat, bøf med ost, bacon, syltede rødløg og evt. kørvel. Servér burgerne med pomfritter og røget mayo til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar