Annonce
Burger med syltede rødløg og røget mayo
11. juli 2019
af
Annonce.
Foto: Annonce
Med et enkelt pift Ren Røg kan du give din hjemmelavede burger en autentisk røgaroma, der får den til at smage, som om den er grillet over glødende trækul – helt uden besvær.
Se i videoen herunder hvor nemt det gøres
Ren Røg er en flydende røgaroma, der er udvundet over bål af naturligt ege- og valnøddetræ. Den kan både sprøjtes direkte på bøffer og grøntsager eller røres i dressinger, dip og marinader. Brug også Ren Røg til at lave hjemmelavet røgsalt eller ristede mandler med røgsmag.
Køb Ren Røg i udvalgte supermarkeder til 40 kr. for 150 ml.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver. Læg dem i et patentglas. Kog sukker, eddike og vand op i en lille gryde, til sukkeret er opløst.
Hæld den kogende lage over løgene, og lad dem trække i mindst 30 minutter.
Rør oksekødet godt sammen med Ren Røg og barbecuesauce. Form 2 store bøffer af kødet, og krydr med salt og peber.
Steg baconskiverne sprøde på en pande. Steg bøfferne på panden i ca. 3 minutter på hver side, og læg 1 skive ost på hver.
Rør mayonnaise sammen med Ren Røg, chilisauce og honning, og smag til.
Skyl, tør og pluk salaten. Skyl tomaten, og skær den i skiver. Lun burgerbollerne, flæk dem, og smør dem med røget mayo.
Byg 2 burgere med fyld af salat, tomat, bøf med ost, bacon, syltede rødløg og evt. kørvel. Servér burgerne med pomfritter og røget mayo til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk