Burger med paneret schnitzel, spidskålssalat og lynsyltede agurker

1. juni 2018 af .

Foto: Anna Overholdt

Nogle gange er det de små detaljer, der gør den store forskel. Prøv fx en panering af hakkede frø og kerner blandet med rasp. Det giver knas og masser af god smag til wienerschnitzlerne.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Tag kalvekødet ud af køleskabet. Rist baconskiverne gyldne og sprøde i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir i 10-15 minutter.
Hak græskarkernerne groft med en skarp kniv, og bland dem med sesamfrø, solsikkekerner og rasp i en dyb tallerken. Pisk æggene sammen med en gaffel i en anden dyb tallerken.
Vend først kalveschnitzlerne i hvedemel, dernæst i æg og til sidst i kernerne. Steg schnitzlerne sprøde på begge sider i en smule olie på en pande.
Hak tomaterne groft, og rør dem sammen med mayonnaisen. Smag til med peber.
Fjern de yderste blade fra spidskålen, skær kålhovedet i kvarte på langs, og fjern stokken. Snit spidskålen i fine strimler. Skyl og hak persillen groft.
Bland kål og persille med sennep, olie og eddike. Smag til med salt og peber, og lad spidskålssalaten trække i mindst 5 minutter inden servering.
Skyl og flæk agurken, og skrab kernerne ud med en spiseske. Skær agurken i skiver på skrå. Vend agurkeskiverne med olie og eddike. Smag til med salt og peber, og lad agurkeskiverne trække i mindst 5 minutter inden servering.
Flæk burgerbollerne, og varm dem i ovnen eller på en brødrister. Læg dem sammen med tomatmayo, spidskål, schnitzel og sprød bacon. Servér overskydende spidskålssalat ved siden af sammen med de syltede agurker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar