Burger med oksebøf og semidried tomater
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betinas Hastoft
Entrecoten giver din burger et strejf af luksus, og de semidried tomater smager dejligt af sol og sommer.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomaterne, skær dem i halve, og læg dem i en bradepande med skærefladen opad. Bland sukker og salt, og drys det over tomaterne. Kværn peber hen over, og dryp forsigtigt med olivenolie.
Sæt tomaterne i en kun 60-75º varm ovn i 3-4 timer, til de ser tørrede og rynkede ud, men stadig er dejligt saftige.
Krydr bøfferne med salt og friskkværnet peber. Steg dem i lidt olie på en hed pande i 3 minutter på hver side.
Rør mayonnaise og dijonsennep sammen. Lun bollerne, flæk dem, og smør skærefladerne med sennepsmayonnaisen.
Skær bøfferne i skiver. Skyl og tør rucolaen. Læg et lag rucola på de underbollerne, og top med bøf i skiver. Læg et par spsk. af de semidried tomater ovenpå, og afslut med friskhøvlet parmesan og basilikum. Læg overbollen på, og servér straks.
Tip!
Hvis du vil spare tid, kan du købe semidried tomater på glas i stedet for at lave dem selv.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Har du prøvet: Verdens bedste hamburger i brioche-burgerbolle