Burger med laks og rodfrugtslaw
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Line Falck
Servér ugens fisk i en burgerbolle og med en saftig rodfrugtslaw af sæsonens grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl knoldselleri og gulerødder, og riv begge dele groft. Rør mayonnaise, sennep og eddike sammen til en creme.
Vend de revne rodfrugter i mayonnaisecremen, og smag din rodfrugtslaw til med salt og peber.
Steg laksefileterne i olie på en pande, til de er gyldenbrune og sprøde på begge sider. Krydr med salt og peber.
Skyl og tør salaten, og pluk den i mindre stykker. Pil løget, og hak det. Lun bollerne efter pakkens anvisning.
Saml burgerne med rodfrugtslaw, salat, laks og løg, og servér straks.
Tip!
Lav gerne ekstra rodfrugtslaw, og brug det i en lækker sandwich med fx svinekød eller kylling dagen efter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk