Burger med laks og rodfrugtslaw

Servér ugens fisk i en burgerbolle og med en saftig rodfrugtslaw af sæsonens grøntsager.

Burger med laks og rodfrugtslaw
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Line Falck

Ingredienser

personer
ferske laksefileter (ca. 150 g hver)
4
smagsneutral olie til stegning
1 spsk.
salt
peber
romainesalater
½
rødløg
1
store burgerboller
4

Rodfrugtslaw

knoldselleri
¼
gulerødder
250 g
mayonnaise
4 spsk.
sennep
2 tsk.
æbleeddike
1 spsk.
salt
peber

Sådan gør du

Rodfrugtslaw

Skræl knoldselleri og gulerødder, og riv begge dele groft. Rør mayonnaise, sennep og eddike sammen til en creme.
Vend de revne rodfrugter i mayonnaisecremen, og smag din rodfrugtslaw til med salt og peber.
Steg laksefileterne i olie på en pande, til de er gyldenbrune og sprøde på begge sider. Krydr med salt og peber.
Skyl og tør salaten, og pluk den i mindre stykker. Pil løget, og hak det. Lun bollerne efter pakkens anvisning.
Saml burgerne med rodfrugtslaw, salat, laks og løg, og servér straks.

Tip!

Lav gerne ekstra rodfrugtslaw, og brug det i en lækker sandwich med fx svinekød eller kylling dagen efter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'