Burger med kylling, avocado og cæsardressing
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Den klassiske cæsarsalat forklædt som en fristende burger!
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk æggeblommer sammen med lidt salt, presset hvidløg, dijonsennep, sherryeddike og Worcestershiresauce i en skål, til æggeblommerne bliver hvide. Tilsæt olien lidt ad gangen, mens der piskes. Konsistensen skal blive som mayonnaise.
Pisk revet parmesanost i, og smag til med salt og peber. Rund dressingen af ved at røre cremefraiche i, og stil den i køleskabet, til burgeren skal samles.
Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og steg dem i lidt olivenolie på en pande i 4-5 minutter på hver side, til de er netop gennemstegte. Skær dem i skiver.
Halvér avocadoerne, tag kødet ud med en ske, og skær det i skiver. Skyl og tør romainesalaten, og skær den i mindre stykker. Skyl agurken, og skær den i skiver på skrå.
Flæk og rist bollerne på en brødrister eller i ovnen. Smør dem med cæsardressing. Læg salat på underbollerne, og top med agurk, avocado og kylling. Slut af med cæsardressing, og læg overbollerne på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk