Burger med grillet peberfrugt og spejlæg

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Varier din burger med lækre, grillede peberfrugter og spejlæg – det er en nem måde at give den elskede aftensmad et nyt pust.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º. Læg peberfrugterne i et ovnfad, og steg dem i ovnen i ca. 15 minutter – de må gerne blive lidt sorte. Tag dem ud, og læg dem straks i en frysepose. Lad dem ligge i 10 minutter. Pil derefter skindet af dem, og skær dem i halve. Fjern kernerne.
Mos avocadokødet med en gaffel. Hak chili og koriander, og rør det sammen med cremefraiche. Rør presset hvidløg i, og smag til med limesaft, salt og peber.
Form oksekødet til lige store bøffer, og vikl serranoskinke omkring dem. Steg dem gyldne i lidt olie på en varm pande, læg dem i et ovnfad, og steg dem færdige i ovnen ved 200º i ca. 10 minutter, til de er netop gennemstegte.
Flæk burgerbollerne, og rist dem. Steg spejlæg i lidt olie på en pande. Skyl og tør salaten.
Smør den nederste del af burgerbollerne med mayonnaise, og læg salatblade på. Læg ketchup på efterfulgt af en halv grillet peberfrugt, en bøf og tomat skåret i skiver.
Afslut med et spejlæg, og krydr med salt og peber. Smør den øverste del af burgerbollerne med guacamole, og læg dem oven på spejlæggene.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar