Burger med fiskefilet og sauce tatare
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Variér din burgeroplevelse, og skift bøffen ud med fiskefilet og ketchuppen med sauce tatare.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mayonnaise og cremefraiche sammen. Hak cornichonerne groft, og hak dilden fint. Rør hakkede cornichoner, dild, kapers og ravigotte sammen med mayonnaiseblandingen.
Dup rødspættefilerne tørre med køkkenrulle. Pisk æg let sammen i en dyb tallerken. Hæld rasp i en anden dyb tallerken, og vend fileterne først i æg og herefter i rasp.
Varm smør og olie op på en pande. Steg rødspættefileterne i 3 minutter på hver side.
Smør den nederste del af rugklapperne med sauce tatare. Pres saften af citronen. Skyl og pluk persillen.
Skær de kogte kartofler i skiver, og fordel dem sammen med persille oven på rugklapperne. Læg en fiskefilet ovenpå, og dryp med citronsaft. Drys med salt og peber.
Smør den øverste del af rugklapperne med sauce tatare, og læg den oven på fiskeburgerne.
Tip!
Ravigotte er en sennepsdressing, der kan købes på glas i supermarkedet. Kan evt. erstattes af din favoritsennep.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk