Burger med bearnaisemayo

7. marts 2021 af .

Foto: Betina Hastoft

Prøv at kombinere to favoritretter: Burger og bøf bearnaise. Resultatet er saftigt, salt og blødt.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør mayonnaise og cremefraiche med presset hvidløg. Snit estragon, løg og chili fint, og rør det i. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Form kødet til to bøffer. Krydr dem med salt og peber, og steg dem på en pande i en blanding af smør og olivenolie i 4-5 minutter på hver side.
Flæk og lun burgerbollerne. Smør både over- og underbollen med bearnaisemayo, og fyld bollerne med hakkebøffer, salat samt skiveskåret agurk og tomat.

Tip!

Læg gerne et par skiver stegt bacon i burgeren, hvis det skal være ekstra greasy.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar