Burger med bearnaisemayo
7. marts 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Prøv at kombinere to favoritretter: Burger og bøf bearnaise. Resultatet er saftigt, salt og blødt.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør mayonnaise og cremefraiche med presset hvidløg. Snit estragon, løg og chili fint, og rør det i. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Form kødet til to bøffer. Krydr dem med salt og peber, og steg dem på en pande i en blanding af smør og olivenolie i 4-5 minutter på hver side.
Flæk og lun burgerbollerne. Smør både over- og underbollen med bearnaisemayo, og fyld bollerne med hakkebøffer, salat samt skiveskåret agurk og tomat.
Tip!
Læg gerne et par skiver stegt bacon i burgeren, hvis det skal være ekstra greasy.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk