Burger med andeconfit, sennepsmayo og sprød kål
4. marts 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Det smør-møre andekød er lækkert og eksklusivt at fylde i en god burger. Har du en rest tilovers fra julemiddagen, er det oplagt at bruge den som burgerfyld.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 220°. Læg andelårene i et ovnfad, og steg dem i ovnen i 20 minutter.
Pil rødløgene, og skær dem i meget tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
Kog eddike og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst. Fyld rødløgene i et glas, hæld eddikelagen over, og sæt glasset på køl i mindst 2 timer.
Rør alle ingredienserne til sennepsmayonnaisen sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Rør olie, eddike, honning og sennep sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med kålen.
Tag andelårene ud af ovnen, og afkøl dem i 5 minutter. Pil andekødet fra benene, og pluk det i mindre stykker.
Lun burgerbollerne, og smør dem med sennepsmayonnaise. Skyl og tør salaten. Læg burgerne sammen med salat, andeconfit, sprød kål og syltede rødløg. Servér straks.<br />
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på confit de canard