Burger med andeconfit, sennepsmayo og sprød kål

4. marts 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Det smør-møre andekød er lækkert og eksklusivt at fylde i en god burger. Har du en rest tilovers fra julemiddagen, er det oplagt at bruge den som burgerfyld.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220°. Læg andelårene i et ovnfad, og steg dem i ovnen i 20 minutter.
Pil rødløgene, og skær dem i meget tynde skiver, f.eks. på et mandolinjern.
Kog eddike og sukker op i en gryde, til sukkeret er opløst. Fyld rødløgene i et glas, hæld eddikelagen over, og sæt glasset på køl i mindst 2 timer.
Rør alle ingredienserne til sennepsmayonnaisen sammen i en skål, og smag til med salt og peber.
Skyl spidskålen, og snit den fint. Rør olie, eddike, honning og sennep sammen i en skål, og smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med kålen.
Tag andelårene ud af ovnen, og afkøl dem i 5 minutter. Pil andekødet fra benene, og pluk det i mindre stykker.
Lun burgerbollerne, og smør dem med sennepsmayonnaise. Skyl og tør salaten. Læg burgerne sammen med salat, andeconfit, sprød kål og syltede rødløg. Servér straks.<br />  

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar