Burger med andeconfit, sennepsmayo og sprød kål
Det smør-møre andekød er lækkert og eksklusivt at fylde i en god burger. Har du en rest tilovers fra julemiddagen, er det oplagt at bruge den som burgerfyld.
![Burger med andeconfit, sennepsmayo og sprød kål](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/burger-med-andeconfit-sennepsmayo-og-sprod-kal_12947.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5000000000000001&fp-y=0.5999919962615116&fp-z=1)
31-60 min.
(0)
March 4, 2022 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på confit de canard