Bulgursalat med sprød chorizo
30. juli 2020
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Denne fyldige salat med sprøde chorizotern er både velegnet som et måltid i sig selv og som tilbehør til f.eks. kylling.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200 °. Skræl de søde kartofler, og skær dem i tern.
Fordel ternene på en bageplade med bagepapir, og vend dem med olie, oregano og salt.
Bag kartoffelternene i ovnen i 25 minutter, til de er møre.
Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Vend den kogte bulgur med olie, citronsaft, salt og peber.
Skær chorizo i små tern, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Sæt pladen i ovnen i 5-10 minutter sammen med kartoffelternene, til chorizoternene er sprøde (hold øje — de brænder hurtigt på!).
Smuldr fetaen i mindre stykker. Skyl og tør rucolaen. Vend de søde kartoffeltern, chorizotern, feta og rucola sammen med bulgur i en skål, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Klassisk opskrift på bulgursalat