Bulgursalat med sprød chorizo

30. juli 2020 af .

Foto: Winnie Methmann

Denne fyldige salat med sprøde chorizotern er både velegnet som et måltid i sig selv og som tilbehør til f.eks. kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200 °. Skræl de søde kartofler, og skær dem i tern.
Fordel ternene på en bageplade med bagepapir, og vend dem med olie, oregano og salt.
Bag kartoffelternene i ovnen i 25 minutter, til de er møre.
Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Vend den kogte bulgur med olie, citronsaft, salt og peber.
Skær chorizo i små tern, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Sæt pladen i ovnen i 5-10 minutter sammen med kartoffelternene, til chorizoternene er sprøde (hold øje — de brænder hurtigt på!).
Smuldr fetaen i mindre stykker. Skyl og tør rucolaen. Vend de søde kartoffeltern, chorizotern, feta og rucola sammen med bulgur i en skål, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar