Bulgursalat med salatost, mynte og dild

1. juni 2018 af .

Foto: Henrik Freek

Flot og farverig bulgursalat med sprødt grønt og smagfulde krydderurter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl bulguren godt i en sigte. Kog den i saltet vand i 10 minutter under låg. Tag gryden af varmen, og lad den stå i 10 minutter.
Riv skallen, og pres saften af citronen. Rør bulguren igennem med en gaffel, og rør olie, citronsaft, -skal og spidskommen i. Lad det køle helt af (evt. til næste dag).
Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Skyl og halvér tomaterne, skrab kernerne ud, og skær tomaterne i små tern. Skræl agurken, og skær den i tern. Bruger du bønner, skal de koges i 3 minutter, afkøles og snittes i mindre stykker.
Hak krydderurterne ret fint. Vend det hele i bulguren, og smag til med salt og peber.
Tag salatosten op af olien, og drys dem over salaten (eller vend dem i). Servér med brød til.

Tip!

Der findes mange myntesorter. Vælg gerne en lidt kraftig type, f.eks. schweizisk eller marokkansk.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar