Bulgursalat med mynte, rødløg og abrikoser
16. marts 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Med en pakke bulgur ved hånden er der kort vej til en saftig måltidssalat, som her får smag og friskhed fra citron og krydderurter.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bulgur efter anvisning på emballagen, og afdryp i en sigte.
Riv citronskallen fint, og pres saften. Rør citronskal, citronsaft, olie, chilisauce og salt i den lune bulgur.
Skær tørrede abrikoser i små tern. Pil og hak rødløg fint. Skyl og hak krydderurter.
Vend det hele sammen med bulgur, og anret salaten i en skål. Lad salaten trække i mindst 30 minutter på køl.
Rist pinjekerner let gyldne på en tør og varm pande, og drys dem over salaten lige før servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk