Bulgursalat med kål

29. juli 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Fin salat af bulgur, appelsin og savojkål. Du kan sagtens bruge andre slags korn, f.eks. quinoa, couscous eller linser. Det er dét, der gør salaten dejligt mættende.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulgur efter anvisningen på pakken. Lad den køle af og smag til med salt.
Skræl appelsinerne med en kniv. Sørg for at komme helt ind til frugtkødet og få skåret den hvide bitre hinde fra.
Filetér appelsinerne, og hæld saften i en skål. Pisk appelsinsaften med olivenolie, og smag til med salt og peber.
Hak kålen fint. Pil rødløget, halvér det, og skær de to halve i tynde skiver.
Vend bulguren med appelsinfileter, kål, løg og dressing.

Tip!

Tilsæt evt. rejer eller skiver af stegt kylling eller rester af kød. Du kan bruge forskellige typer af kål afhængig af sæson.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar