Bulgursalat med grillet halloumi

29. oktober 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

En dejlig mættende salat, der både kan bruges som tilbehør til grillmaden eller som en lækker måltidssalat.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulguren i grønsagsbouillonen i ca. 12 minutter for svag varme og under låg.
Skræl agurken, flæk den på langs, fjern kernerne, og skær den i skrå skiver. Drys agurkeskiverne med groft salt, og læg dem til afdrypning i en sigte i ca. 15 minutter. Skyl og dup agurkeskiverne tørre.
Snit forårsløgene. Riv skallen af citronen, og pres saften.
Rør bulguren sammen med citronsaft, citronskal og olivenolie. Kom agurk, forårsløg, grofthakket mynte og oliven i, og smag til med ekstra salt og peber.
Skær osten i skiver, og grill dem i 1 minut på hver side.
Anret salaten på tallerkenerne, læg osten ovenpå, og drys med ekstra mynte, mandler og græskarkerner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar