Bulgursalat med glaskål og ferskner

22. november 2021 af .

Foto: Peter Kam

Søde ferskner, sprød glaskål og mættende bulgur. Kan du finde de tre ingredienser frem, mangler du ikke meget for at have en lækker salat. Servér den som en let frokost sammen med en skive brød eller som godt tilbehør til aftensmaden.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog bulgur ifølge anvisningen på pakken. Lad bulgur køle af.
Skræl glaskålen, og skær den i tynde skiver, gerne på et mandolinjern.
Skyl, halvér og udsten ferskner. Skær dem i tynde skiver. Skyl persille, og hak den fint.
Vend bulgur, glaskål, ferskner og persille sammen i en skål.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Pisk citronskal og -saft, olie, sennep, salt og peber sammen til en dressing i en skål. Vend dressingen med salaten.
Smuldr feta over salaten. Rist græskarkerner på en tør pande i 2 minutter. Drys kernerne over salaten.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar